ua en ru

У Харківській області чоловік кинув пляшку із запалювальною сумішшю в альтанку з дітьми, є постраждала

У Харківській області чоловік кинув пляшку із запалювальною сумішшю в альтанку з дітьми, є постраждала Фото: ілюстративне фото (РБК-Україна)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харківській області у селі Добровілля чоловік кинув пляшку із запалювальною сумішшю в альтанку з дітьми, внаслідок чого постраждала 13-річна дівчинка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як повідомляється, подія трапилася вчора ввечорі, 30 квітня 2018 року, у селі Добровілля Близнюківського району, де на подвір'ї одного із домоволодінь гралася компанія дітей, 61-річному сусіду "не сподобалося", що підлітки шумлять і він кинув у їхній бік скляну пляшку із запалювальною сумішшю.

"Близько 18.00 61-річний сусід зайшов на територію домоволодіння, де гралися п’ятеро дітей. Йому не сподобалося, що на подвір'ї гучно грає музика та шумлять підлітки. Він кинув пляшку із запальною сумішшю у бік літньої альтанки", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок події постраджала 13-річна дівчинка, вона отримала опіки спини та правого плеча, наразі стан її здоров'я задовільний. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.2, 5 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі зловмисника затримано.

#поліція_Харківщини #тілесніушкодження На Харківщині неповнолітня дівчинка з опіками другого ступеню потрапила до...

Опубліковано Поліція Харківщини 1 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі в результаті стрілянини постраждав місцевий активіст, поліція встановлює обставини інциденту.