ua en ru

У Харківській області місцевий мешканець під час господарських робіт виявив тіло чоловіка

У Харківській області місцевий мешканець під час господарських робіт виявив тіло чоловіка Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Загиблий перебував у розшуку як зниклий безвісти з 7 серпня

У Харківській області місцевий мешканець під час господарських робіт виявив тіло чоловіка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"До чергової частини Великобурлуцького відділення поліції надійшло повідомлення від 51-річного мешканця селища Довжанка Великобурлуцького району. Він повідомив, що під час дискування поля виявив тіло невідомого чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 46-річний мешканець Харкова, який останній час проживав в селищі Малий Бурлук. Обставини смерті чоловіка встановлюються.

"Загиблий перебував у розшуку як зниклий безвісти з 7 серпня 2017 року. Тіло без видимих ознак насильницької смерті направлено до Великобурлуцького моргу для встановлення причин смерті", - йдеться у повідомленні.

#Поліція_Харківщини Працівниками поліції встановлюються обставини смерті чоловіка Загиблий перебував у розшуку як зникли...

Опубліковано Поліція Харківщини 23 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 19 жовтня у Подільському районі Києва було знайдено тіло чоловіка з вогнепальним пораненням 30-35 років.