ua en ru

У Києві зловмисники викрали із банківських скриньок близько 350 тис. доларів

У Києві зловмисники викрали із банківських скриньок близько 350 тис. доларів Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Наразі правоохоронці розшукують зловмисників

У Києві зловмисники викрали із банківських скриньок близько 350 тис. доларів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Зловмисники викрали близько 350 тисяч доларів та кілограм золота у злитках із депозитних скриньок фінансової установи", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, про зникнення речей та грошей із скриньки одного із банків у Подільському районі столиці правоохоронцям повідомили на початку жовтня 2017 року. Потерпілим виявився 54-річний підприємець, який зберігав у банку 42 тис. доларів, 5 тис. євро та кілограм золота у маленьких злитках.

Крім того, із аналогічним повідомленням до правоохоронців звернувся ще один клієнт фінустанови - 42-річний мешканець Києва, зі скриньки якого зникли 25 тис. доларів, 40 тис. євро та 360 фунтів стерлінгів.

Повідомляється, що загалом до правоохоронців надійшло три повідомлення про крадіжку у фінансовій установи. Ще одною жертвою злочину став мешканець Київської області.

altaltaltaltalt

Фото: матеріали слідства (kyiv.npu.gov.ua)

"Слідчо-оперативні групи провели огляд місць подій, опитали працівників банку, передивилися записи із камери відеонагляду. Проведеним аналізом поліцейські встановили, що до цих злочинів причетні троє чоловіків, які знімали банківські скриньки на фальшиві паспорти із вклеєними у документи особистими фотокартками", - йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці розшукують зловмисників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві у чоловіка викрали сумку з мільйоном гривень.