ua en ru

У Харкові на хабарі затримали співробітника облуправління Держпродспоживслужби

У Харкові на хабарі затримали співробітника облуправління Держпродспоживслужби Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Чиновник вимагав та отримав хабар від колеги

У Харкові на хабарі затримали співробітника облуправління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Про це у Facebook повідомив спікер Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"У Харківській області на корупції спіймали антикорупціонера. Ним виявився завідувач сектору з питань запобігання корупції Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, чиновника затримали під час отримання хабара в сумі 8 тис. доларів. Посадовець вимагав та отримав хабар від колеги по службі за неповідомлення уповноважених правоохоронних органів про несвоєчасне внесення змін до електронної декларації щодо придбання колегою у 2017 році автомобілю.

"Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

На Харківщині на корупції спіймали антикорупціонера. Ним виявився завідувач сектору з питань запобігання корупції Головн...

Опубліковано Андрієм Лисенком 25 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали на хабарі посадовців Львівського обласного центру медико-соціальної експертизи.