ua en ru

У Львові СБУ затримала на хабарі посадовців медико-соціальної експертної комісії

У Львові СБУ затримала на хабарі посадовців медико-соціальної експертної комісії Фото: хабар (ssu.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Львові співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали на хабарі посадовців Львівського обласного центру медико-соціальної експертизи. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі одного з керівників та працівника Львівського обласного центру медико-соціальної експертизи (МСЕК)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, посадовців вимагали від місцевого жителя 50 тисяч гривень за сприяння у призначенні йому законно встановленої третьої групи інвалідності на довічний термін.

Зловмисників затримали у робочому приміщенні під час отримання всієї суми хабара. Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру.

У Львові СБУ затримала на хабарі посадовців медико-соціальної експертної комісіїУ Львові СБУ затримала на хабарі посадовців медико-соціальної експертної комісіїУ Львові СБУ затримала на хабарі посадовців медико-соціальної експертної комісіїУ Львові СБУ затримала на хабарі посадовців медико-соціальної експертної комісіїУ Львові СБУ затримала на хабарі посадовців медико-соціальної експертної комісіїУ Львові СБУ затримала на хабарі посадовців медико-соціальної експертної комісіїУ Львові СБУ затримала на хабарі посадовців медико-соціальної експертної комісії

Фото: хабар (ssu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сумах СБУ затримала на хабарі керівника відділу Держекоінспекції.