ua en ru

У Харкові на хабарі затримали двох посадовців одного із вишів міста

У Харкові на хабарі затримали двох посадовців одного із вишів міста Фото: посадовців харківського вишу затримали на хабарі

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим підозри

У Харкові на хабарі затримали двох посадовців одного із вишів міста. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Харківської області.

"Прокуратура Харківської області спільно з УЗЕ в області ДЗЕ НПУ викрили двох посадовців одного із вищих навчальних закладів Харківської області під час отримання неправомірної вигоди", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, начальник відділу та головний спеціаліст академії вимагали та отримали від студента 3 тис. гривень за успішне складання іспитів та переведення його на наступний навчальний курс.

Крім того, зазначається, що у ході обшуку у посадовців було вилучено 21 тис. гривень, слідчі з'ясовують їх походження.

Наразі вирішується питання щодо оголошення підозри за ч. 3 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом) та затримання у порядку ст. 208 КПК України.

У Харкові на хабарі затримали двох посадовців одного із вишів міста

Фото: хабар

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Полтавській області співробітники Управління Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою та за сприяння керівництва управління захисту економіки Нацполіції викрили комерсанта, який планував відкупитися від кримінальної відповідальності.