ua en ru

У Харкові на хабарах затримали групу патрульних поліцейських

У Харкові на хабарах затримали групу патрульних поліцейських Фото: СБУ затримує партульних (facebook.com/SecurSerUkraine)

Оперативники затримали трьох поліцейських після отримання чергового хабара

У Харкові співробітники Служби безпеки України викрили на хабарах групу патрульних поліцейських. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що діючі працівники Управління патрульної поліції організували механізм систематичного вимагання грошей з водіїв за нібито порушення правил дорожнього руху. Як посередника патрульні залучили водія таксі", - йдеться у повідомленні.

#СБУ викрила на хабарах групу патрульних поліцейських Харківщини У Харкові співробітники СБ України під процесуальним ...

Опубліковано Служба безпеки України 15 січня 2018 р.

Оперативники затримали трьох поліцейських після отримання чергового хабара від водія у розмірі понад 12 тисяч гривень. Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) спільно з працівниками Генеральної прокуратури України повідомили про підозру чинному депутату Одеської обласної ради та його ймовірному спільникові за пропозицію хабара в розмірі 500 тис. доларів співробітнику НАБУ.