ua en ru

У Харкові від удару струмом біля батута загинула дівчина

У Харкові від удару струмом біля батута загинула дівчина Фото: поліція (РБК-Україна)

Харків'янка працювала оператором на батуті, розташованому на вулиці Бучми

У Харкові від удару струмом загинула 17-річна дівчина, яка працювала оператором на батуті, розташованому на вулиці Бучми. Про це повідомляє прес-служба міської поліції у Facebook.

Зазначено, що інформація про подію надійшла до чергової частини Московського відділу поліції Харкова 30 липня 2017 року о 16:00 від перехожих.

"Правоохоронці встановили, що дівчина загинула внаслідок необережного поводження з обладнанням. Від отриманих ушкоджень вона померла на місці", - йдеться в повідомленні.

Факт події внесено до Журналу єдиного обліку. Наразі слідчим вирішується питання щодо кваліфікації цього випадку. Обставини події з’ясовуються.

У Харкові від удару струмом загинула молода дівчина 17-річна харків’янка працювала оператором на батуті, розташован...

Опубліковано Поліція Харківщини 30 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дарницькому районі Києва від удару струмом загинув будівельник після того, як стріла крана зачепилася за високовольтні дроти. Зокрема зазначено, що чоловік під'їхав до одного з приватних будинків, де проводилися будівельні роботи. Під час підйому стріли крана для розвантаження бетонних кілець для колодязя, вона зачепилася за високовольтні дроти, внаслідок чого будівельника вдарило струмом, а автокран загорівся. Чоловік загинув на місці пригоди.