ua en ru

У Харкові суд вирішив не забороняти проведення мітингів 14 березня

Харківський окружний адміністративний суд не підтримав рішення погоджувальної комісії Харківського міськвиконкому щодо заборони проведення мітингів громадських організацій і партій, запланованих на сьогодні, 14 березня. Про це повідомив заступник директора Юридичного департаменту В'ячеслав Басараб, передає прес-служба міської ради.

Розгляд справи про заборону проведення акції-протесту громадської організації "Трудова Харківщина" пройде 16 березня.

Як зазначається, сьогодні, 14 березня, харківські активісти ВО "Свобода" запланували провести політичний форум, Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Фундація регіональних ініціатив" - хода з нагоди Дня Святого Патріка, Харківська обласна громадська організація "Всеукраїнське товариство радянських офіцерів" - покладання квітів до братської могили. У вівторок, 17 березня, представники громадської організації "Трудова Харківщина" планують зібрати акцію-протест у зв'язку із зростанням цін.

Міськрада виступила проти проведення мітингів та акцій у зв'язку з можливою загрозою терактів. Відповідне рішення було прийнято 13 березня на засіданні узгоджувальної комісії міськвиконкому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області після теракту 22 лютого можуть заборонити масові заходи.