ua en ru

У Харкові унаслідок руйнування торговельного павільйону постраждали 4 людей

У Харкові унаслідок руйнування торговельного павільйону постраждали 4 людей Фото: місце події (kharkiv.web2ua.com)

Подія сталася за адресою проспек Московський, 256

У Харкові 11 січня відбулося руйнування крівлі торговельного павільйону, унаслідок якого постраждали люди. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України.

Як зазначається, надзвичайна подія сталася за адресою проспект Московський, 256.

"Станом на 20:05, внаслідок події постраждало 4 особи. На місці події залучено 55 чоловік та 15 од. техніки, з них від ДСНС 45 чол. о/с та 11 од. техніки", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, під тиском снігу завалився недобудований кіоск.

Фото: місце події (kharkiv.web2ua.com)

#оперативна_інформація 11 січня у Харкові відбулося руйнування крівлі торговельного павільйону за адресою проспект Московський, 256. Станом на 20:05, внаслідок події постраждало 4 особи. На місці події залучено 55 чоловік та 15 од. техніки, з них від ДСНС 45 чол. о/с та 11 од. техніки. Головне управління ДСНС України у Харківській області Микола Чечоткін

Опубліковано ДСНС України Пʼятниця, 11 січня 2019 р.

Нагадаємо, раніше у Держслужбі України з надзвичайних ситуацій повідомляли, що в результаті вибуху в Фастові частково обвалився п'ятиповерховий будинок. За даними рятувальників, вибух стався на третьому поверсі будинку, в результаті чого обрушилися третій, четвертий і п'ятий поверхи.

Як писав Styler, 1 грудня, у Вишневому, Київська область, провалився дах дитячого спортивного комплексу Favorite Fit.