ua en ru

У Харкові сталася ДТП, є загиблий і постраждалі

У Харкові сталася ДТП, є загиблий і постраждалі Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

Стан постраждалих медики оцінюють як задовільний

Увечері 20 жовтня в Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП). Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області в Facebook.

Інцидент трапився близько 22:25 на перехресті вулиць Гвардійців Широнинців та Валентинівської. Зіткнулися автомобілі Daewoo Lanos та BMW.

"Внаслідок аварії бригадою швидкої медичної допомоги до лікарні були доставлені четверо постраждалих: 30-річний водій та 27-річний пасажир Daewoo Lanos, 29-річний водій та 34-річна пасажирка іномарки. Водій автівки Daewoo Lanos від отриманих травм помер в лікарні. Стан здоров’я інших учасників ДТП медики оцінюють як задовільний", - зазначили в поліції.

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

У Харкові внаслідок ДТП загинув чоловік Постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені до Харкі...

Опубліковано Поліція Харківщини 21 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня в Харкові сталася резонансна дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої загинули п'ятеро людей, ще шестеро отримали травми. 20 жовтня суд арештував на два місяці підозрювану Олену Зайцеву без права внесення застави.