ua en ru

У Харкові поліція вилучила у місцевого мешканця боєприпаси

У Харкові поліція вилучила у місцевого мешканця боєприпаси Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харкові в Основ’янському районі міста поліція вилучила у місцевого мешканця боєприпаси. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції Харківської області у Facebook.

"В рамках операції "Зброя-вибухівка" під час відпрацювання території району дільничні Основ’янського відділу поліції виявили у 36-річного чоловіка 30 патронів. Встановлено, що чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру, йому загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.

Поліцейські в Основ’янському районі вилучили боєприпаси В рамках операції «Зброя-вибухівка» під час відпрацювання тери...

Опубліковано Поліція Харківщини 26 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпропетровській області правоохоронці виявили три схованки зі зброєю та боєприпасами.