ua en ru

У Харкові поліція вилучила у місцевого мешканця боєприпаси та наркотики

У Харкові поліція вилучила у місцевого мешканця боєприпаси та наркотики Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Харкові поліція вилучила у місцевого мешканця боєприпаси та наркотики. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"При проведенні санкціонованого обшуку в помешканні оперативники Основ’янського відділу поліції виявили набої та наркотичні засоби", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, було вилучено 15 металевих предметів, зовні схожих на набої калібру 7,62 та три металеві гільзи.

Як зазначається, чоловік заявив, що зберігав речовину рослинного походження та шприци з речовиною коричневого кольору для власного вживання.

За вказаним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції Харкова вилучили у чоловіка заборонені предмети При проведенні санкціонованого обшуку в помешканні ...

Опубліковано Поліція Харківщини 10 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області поліція виявила у місцевих мешканців зброю та боєприпаси.