ua en ru

У Харкові перед проведенням слідчих дій НАБУ помер чоловік

У Харкові перед проведенням слідчих дій НАБУ помер чоловік Фото: НАБУ (flickr.com/nab_ukr)

Під час візиту НАБУ по справі про розтрату в філії "Укрзалізниці" помер чоловік

У Харкові перед проведенням слідчий дій Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) у справі про розтрату в філії ПАТ "Укрзалізниця" помер чоловік. Про це повідомляє прес-служба НАБУ у Facebook.

"Сьогодні, близько 10:30, перед початком проведення слідчих дій, в Харкові помер чоловік 1966 року. Причина смерті поки невідома", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за кілька хвилин до цього детективи НАБУ прибутку за адресою реєстрації підприємств з метою проведення слідчих дій в рамках розслідування кримінального провадження за фактом розтрати коштів філією "Укрзалізниці".

Так, зайшовши в приміщення, працівники НАБУ представилися, повідомили мета візиту і готувалися зачитати постанову суду, яким були санкціоновані слідчі дії, коли людина, ймовірно працівник одного з підприємств, втратив свідомість.

Наголошується, що співробітники офісу відразу викликали швидку і намагалися надати йому першу допомогу. Медики, які прибули на місце події, вже не могли допомогти чоловікові.

Зараз на місці події працює оперативна група Національної поліції, а слідчі дії детективами НАБУ призупинено.

ЗА МІСЦЕМ ПРОВЕДЕННЯ СЛІДЧИХ ДІЙ У ХАРКОВІ ПОМЕР ЧОЛОВІК З глибоким жалем повідомляємо, що сьогодні, близько 10:30, пер...

Опубліковано НАБУ 29 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру чотирьом особам у заволодінні понад 20 млн гривень державного підприємства "Укрзалізничпостач" (філія "Укрзалізниці").