ua en ru

У Харкові через отруєння курильною сумішшю помер студент

У Харкові через отруєння курильною сумішшю помер студент Фото: у Харкові через отруєння курильною сумішшю помер студент

Ще одного студента госпіталізовано з наркотичним отруєнням

У Харкові сьогодні вночі, 28 травня, через отруєння курильною сумішшю один студент помер у гуртожитку, ще один госпіталізований. Про це повідомляє поліція Харківської області у Facebook.

"З’ясовано, що студентів одного з Харківських вузів незнайомий чоловік пригостив спайсами. 18-річний хлопець помер у гуртожитку. А 19-річного студента доставлено до лікарні. За попередніми даними, в обох випадках лікарі діагностували сильне отруєння наркотичними речовинами", - йдеться в повідомленні поліції.

Зазначено, що події зареєстровані в Журналі єдиного обліку правопорушень.

Правоохоронці Харкова встановлюють обставини отруєння двох студентів Один хлопець помер, іншого в неконтактні ста...

Опубліковано Поліція Харківщини 28 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінницькій області співробітники Служби безпеки (СБУ) затримали двох поліцейських за організацію розгалуженого наркоугруповання. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Правоохоронці встановили, що старший оперуповноважений та інспектор поліції організували "повний цикл" наркобізнесу. За їхньою вказівкою місцеві жителі вирощували у теплицях марихуану. Зловмисники реалізовували оптові партії наркотику через створену розгалужену мережу дилерів, підібраних з числа колишніх працівників органів внутрішніх справ. Останні продавали марихуану "кінцевим споживачам" в місті Хмільник", - йдеться в повідомленні.