ua en ru

У Харкові без опалення залишаються 97 об'єктів

У Харкові без опалення залишаються 97 об'єктів Фото: Геннадій Зубко (Сироткіна Анастасія / POOL / УНІАН)

Ремонтні роботи по відновленню ведуться на двох тепломагістралях

У Харкові без централізованого теплопостачання залишаються 97 об'єктів. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко в Facebook.

"Без централізованого теплопостачання залишаються 97 об'єктів: 81 багатоквартирний будинок; 5 медичних установ; 5 дитячих садків; 2 позашкільні установи та 4 школи", - написав Зубко.

За його словами, ремонтні роботи по відновленню ведуться паралельно на двох тепломагістралях: основній і резервній.

Зубко зазначив, що це необхідно для підстраховки на випадок, якщо виникнуть непередбачені пориви на одній з ліній. Системи елктро-, газо і водопостачання об'єктів працюють у штатному режимі.

Також він додав, що сьогодні також буде прийнято рішення щодо навчального процесу в школах.

#Харків Щодо аварійної ситуації у Харкові (станом 16 рік. 25 лютого) На місці події в Немишлянському районі Харкова прац...

Опубліковано Геннадієм Зубком 25 лютого 2018 р.

Нагадаємо, понад 660 будинків Харькова у двох районах міста залишилися без теплопостачання в результаті пориву тепломережі. Для ліквідації наслідків аварії на системах теплопостачання в Харкові заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк і перший заступник голови ДСНС України Олег Мельчуцький проведуть засідання оперативного штабу з НС.