ua en ru

У Харкові невідомий залишив коробку з корпусом гранати у житловому будинку

У Харкові невідомий залишив коробку з корпусом гранати у житловому будинку Фото: знайдений боєприпас (hk.npu.gov.ua)

У коробці знаходились окремо корпус гранати "Ф-1" та запал

У вівторок, 4 вересня, у Харкові на вулиці Ільїнській невідомий залишив коробку з корпусом гранати у житловому будинку. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Харкові.

У поліції зазначають, що подія сталась близько 17 годин вечора. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Холодногірського відділу поліції, фахівці вибухотехнічного управління та кінологи.

"За адресою поліцейські встановили, що 67-річний чоловік виявив біля своєї квартири картонну поштову коробку, в якій знаходились окремо корпус гранати "Ф-1" та запал", - йдеться у повідомленні.

У Харкові невідомий залишив коробку з корпусом гранати у житловому будинку

Фото: знайдений боєприпас

Ці предмети були вилучені для проведення експертного дослідження. Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Додамо, що у Харкові в ніч на 4 вересня стався вибух, в результаті чого постраждав місцевий житель. Поліція затримала зловмисника.

Нагадаємо, що у вівторок, 4 вересня, у Дніпрі на вулиці Войцеховича у гаражі поліцейські виявили 4 постріли до гранатомету та протитанкову керовану ракету. У гаражі також знаходився викрадений у липні цього року автомобіль Toyota Highlander.