ua en ru

У Харкові у чоловіка на вулиці вихопили сумку з 40 тис. доларів

У Харкові у чоловіка на вулиці вихопили сумку з 40 тис. доларів Фото: поліція розшукує грабіжника (oda.zt.gov.ua)

Невідомий скоїв пограбування і зник на автомобілі

У Харкові невідомий напав на чоловіка і вихопив сумку з 40 тис. доларів, після чого втік на авто. Про це йдеться в повідомленні поліції Харкова у Facebook.

Повідомляється, що невідомий напав на 54-річного чоловіка, вихопив з рук сумку з грошима в сумі 40 тис. доларів і 3 тис. гривень, після чого зник на автомобілі білого кольору.

"Правоохоронці провели огляд місця події, опитали потерпілого і можливих свідків. Слідчими вирішується питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Працівники поліції проводять усі необхідні заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до злочину", - йдеться в повідомленні.

Харківські правоохоронці розшукують зловмисника, який на вулиці напавши на чоловіка Зі слів 54-річного постраждалого, неві...

Опубліковано Поліція Харківщини 13 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві жінка пограбувала іноземця на 10 тис. доларів у підземному переході. Неподалік від місця події поліцейські викрили та затримали 37-річну мешканку Закарпатської області, яку підозрюють у пограбуванні.