ua en ru

У Харкові іномарка в'їхала в пасажирський автобус, є постраждалі

У Харкові іномарка в'їхала в пасажирський автобус, є постраждалі Фото: ДТП у Харкові (прес-служба НПУ)

Водій одного з автомобілів помер у лікарні

В ніч на 18 листопада в Харкові сталася ДТП за участю автобуса та іномарки. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"Аварія сталася 18 листопада о 00:20 на Кільцевій дорозі. 35-річний водій автомобіля "BMW" виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автобусом "ВАЗ", - розповіли в поліції.

Наголошується, що в результаті зіткнення постраждали 5 пасажирів автобуса. Вони отримали забої та закриті черепно-мозкові травми, зараз постраждалі перебувають у лікарні. Стан їх здоров'я відзначається як задовільний.

"Водій іномарки був доставлений до 4-у лікарню невідкладної медичної допомоги м.. Харків. Від отриманих травм він помер в реанімаційному відділенні", - додали в НПУ.

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У Харкові іномарка в'їхала в пасажирський автобус, є постраждаліУ Харкові іномарка в'їхала в пасажирський автобус, є постраждалі

Нагадаємо, у Харкові правоохоронці викрили злочинну схему в сфері оренди житла.