ua en ru

У Харкові у ході конфлікту на вулиці від ножових поранень загинув чоловік

У Харкові у ході конфлікту на вулиці від ножових поранень загинув чоловік Фото: поліція відкрила справу за статтею "вбивство" (oda.zt.gov.ua)

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві

У Харкові в ніч на 26 червня в ході конфлікту на Сумській вулиці від ножових поранень загинув чоловік. Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції Харкова в Facebook.

"У ніч на 26 червня патрульним надійшов виклик по спецлінії 102 про чоловіка, який лежить біля одного з будинків на вулиці Сумській. За кілька хвилин до цього інспекторам вже надходив дзвінок про конфлікт кількох громадян на цій же вулиці", - йдеться в повідомленні.

На місці поліція виявила закривавленого чоловіка з пораненнями, схожими на ножі, врятувати життя потерпілого не вдалося. Очевидці розповіли подробиці конфлікту і повідомили прикмети ймовірних нападників. Патрульні затримали одного з можливих учасників інциденту. Відкрито справу за статтею "умисне вбивство".

Конфлікт у Харкові завершився смертю і затриманням ймовірного учасника інцидeнту У ніч на 26 червня патрульним надійшов...

Опубліковано Патрульна поліція Харкова 26 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в київському Гідропарку сталася масова бійка, поранений військовослужбовець.