ua en ru

Поліція заявила про відсутність порушень порядку на матчі Україна-Туреччина в Харкові

Поліція заявила про відсутність порушень порядку на матчі Україна-Туреччина в Харкові Фото: правоохоронці на матчі Україна-Туреччина (прес-служба НПУ)

Загалом охорону порядку забезпечували 1400 поліцейських і 2200 - приданих сил

У Харкові під час футбольного матчу національних збірних України та Туреччини 2 вересня 2017 року порушень публічного порядку не зафіксовано. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Зазначено, що учасники фанатського руху прибули до Харкова з різних регіонів України чотирма спеціальними потягами та 20 автобусами. Загалом на стадіоні "Металіст", за підрахунками правоохоронців, були присутні близько 35 тисяч уболівальників.

"За кілька годин до початку гри уболівальники організованою колонною пройшли від залізничної станції "Харків-Балашовський" до стадіону "Металіст". Охорону руху забезпечили правоохоронці, в тому числі фахівці вибухотехнічного управління харківської поліції", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, одному з уболівальників на станції "Харків-Балашовський" знадобилася медична допомога, поліцейські самостійно транспортували чоловіка до карети швидкої медичної допомоги.

"Загалом охорону порядку забезпечували 1400 співробітників ГУНП у Харківській області, 2200 - приданих сил, у тому числі 900 військовослужбовців Нацгвардії, 650 курсантів вищих навчальних закладів системи МВС, 250 патрульних поліцейських Харкова та інших регіонів країни", - доповіли правоохоронці.

Вони також додали, що перед входом на стадіон вболівальники пройшли чотири лінії контролю, де перевірявся збіг прізвищ громадян у квитку і паспорті, заборонені предмети вилучалися.

altaltalt

Фото: охорона правопорядку на матчі Україна-Туреччина в Харкові (прес-служба НПУ)

"Завдяки профілактичним заходам із забезпечення порядку та безпеки громадян під час футбольного матчу грубих порушень публічного порядку не допущено", - відзвітували у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові напередодні футбольного матчу збірних України і Туреччини посилено охорону публічного порядку та безпеку громадян.