ua en ru

У Харкові напередодні футбольного матчу посилено охорону публічного порядку

У Харкові напередодні футбольного матчу посилено охорону публічного порядку Фото: українські правоохоронці (yatsenyuk.org.ua)

У зв'язку зі спортивним заходом буде обмежено рух найближчими вулицями до стадіону

У Харкові напередодні футбольного матчу збірних України і Туреччини посилено охорону публічного порядку та безпеку громадян. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначено, що поліцейські роз’яснюють порядок проходження на стадіон, уточнюють схему перекриття руху транспорту, а також звертаються до вболівальників із проханням не порушувати закон.

"Охорону порядку забезпечуватимуть 1400 працівників поліції Харківської області, 2200 правоохоронців у складі доданих сил, у тому числі - 900 військовослужбовців Нацгвардії, 650 курсантів вищих навчальних закладів системи МВС, 250 патрульних поліцейських Харкова та інших регіонів країни", - йдеться в повідомленні.

У відомстві попередили, що на стадіоні буде знаходитися чотири лінії контролю, їх проходження може зайняти до 25 хвилин. Пропуск глядачів на трибуни почнеться за три години до початку матчу - з 19:00.

Крім того, в зв'язку зі спортивним заходом із 16:00 2 вересня до 02:00 3 вересня буде обмежено рух найближчими вулицями до стадіону.

"Кожен має розуміти важливість цього матчу і для футболу в Україні, і для самої України. Все повинно бути на найвищому рівні. Вболівальникам, організаторам та правоохоронцям поставлено завдання не допустити провокацій та можливості зриву матчу", - зазначив заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян.

Він додав, що провокатори та інші сили, які будуть намагатися "показати себе" або ж просто створити "потрібну" картинку для світу, - отримають законну реакцію правоохоронців.

Нагадаємо, сьогодні, 2 вересня 2017 року, о 21:00 на стадіоні "Металіст" у Харкові відбудеться футбольний матч між національними збірними України та Туреччини. На спортивному святі очікується присутність близько 35 тисяч уболівальників.