ua en ru

У Харкові в ДТП на окружній загинуло 3 людини, ще 2 травмовано

У Харкові в ДТП на окружній загинуло 3 людини, ще 2 травмовано Фото: наслідки ДТП у Харкові (прес-служба НПУ)

Нині поліцейські встановлюють особи двох жертв аварії

У Харкові на окружній дорозі сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої троє осіб загинуло на місці, двоє доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Зазначено, що 30 грудня 2017 року близько 01:30 на окружній дорозі Харків-Довжанський сталося зіткнення автомобіля "БМВ" із автомобілем "ВАЗ".

"Унаслідок події водій та пасажир "БМВ" доставлені до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. 53-річний водій та 2 пасажири "ВАЗ" від отриманих ушкоджень загинули на місці", - йдеться в повідомленні.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Як повідомляється, нині поліцейські встановлюють особу пасажира "БМВ" та одного з загиблих пасажирів "ВАЗ", а також усі обставини скоєння ДТП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області легкове авто врізалося в мікроавтобус, внаслідок чого загинув водій одного з транспортних засобів.