ua en ru

У Харкові авто врізалося в трамвай з пасажирами

У Харкові авто врізалося в трамвай з пасажирами Фото: ДТП (РБК-Україна)

На Салтівці ВАЗ врізався в трамвай з пасажирами

у Харкові В районі житлового масиву Салтівка автомобіль врізався в трамвай з пасажирами. Про це повідомляє місцеве видання "Городской дозор".

"Аварія сталася сьогодні, 9 серпня 2017 року, о 10:20 на перехресті проспекту Тракторобудівників та Краснодарської", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в патрульній поліції повідомили, що 53-річний водій ВАЗ 21113 перетинав проспект Тракторобудівників по вулиці Краснодарській в Велозаводською і, за словами очевидців, намагався проскочити на жовтий, але зіткнувся з трамваєм під керуванням 44-річного водія.

Так, в результаті події ніхто не постраждав, хоча в салоні трамвая на момент дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) перебували безліч пасажирів. Відносно водія легковика було складено адмінпротокол за ст 124 "Порушення ПДР, що спричинило ДТП", матеріали ДТП будуть передані в суд.

Нагадаємо, на площі Перемоги в Києві 19 червня 2017 року сталася дорожньо-транспортна пригода, автомобіль в'їхав у трамвай, в результаті чого в зазначеному районі тимчасово обмежено рух транспорту. В результаті ДТП ніхто не постраждав.