ua en ru

У Харкові 20-24 серпня за порядком стежитимуть майже 7 тис. поліцейських

У Харкові 20-24 серпня за порядком стежитимуть майже 7 тис. поліцейських Фото: Харків

20-24 серпня на території Харкова та області заплановано проведення більше 200 масових заходів

У Харкові за порядком під час масових заходів з нагоди Дня міста та Дня незалежності 20-24 серпня стежитимуть майже 7 тис. поліцейських. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"20-24 серпня на території Харкова та області заплановано проведення низки масових заходів з нагоди відзначання Дня Державного прапору України, 25-ї річниці незалежності України, Дня міста, річниці визволення Харкова від фашистських загарбників. Охорону публічної безпеки і порядку у цей період безпосередньо в місцях проведення масових заходів будуть здійснювати близько 7 тисяч працівників поліції, в тому числі патрульної поліції, Національної гвардії України, курсантів", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, у святкові дні на території Харкова та області пройде більше 200 масових заходів. Очікується, що участь у них візьмуть до одного мільйону громадян.

"З метою виконання вимог керівництва держави щодо недопущення порушень громадського порядку, керівництвом Головного управління здійснюється ряд організаційних та практичних заходів по забезпеченню публічної безпеки і порядку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, завтра Харків з робочим візитом відвідає президент України Петро Порошенко.