ua en ru

Хан назвав рішення ЄК щодо безвізового режиму прикладом взаємодії влади України

Хан назвав рішення ЄК щодо безвізового режиму прикладом взаємодії влади України Фото: єврокомісар Йоганнес Хан

Також єврокомісар привітав Україну із завершенням політичної кризи

Рішення Європейської Комісії (ЄК) щодо безвізового режиму України з Європейським Союзом є прикладом взаємодії української влади. Про це заявив комісар ЄС з питань Європейської політики сусідства і переговорів по розширенню Йоганнес Хан в ході зустрічі з президентом України Петром Порошенко, передає прес-служба глави держави.

Єврокомісар назвав досягнення України законодавчих змін щодо запровадження безвізового режиму з ЄС "прекрасними прикладом чудового співпраці між Президентом, Урядом і Парламентом".


"Всі три інституції тісно співпрацювали разом і це дало можливість досягти хорошого результату. Така співпраця є абсолютно необхідною для успішного впровадження реформ", - зазначив Хан.

Також комісар ЄС привітав Україну із завершенням політичної кризи і запевнив у незмінною і послідовній підтримці України з боку Європейського Союзу на шляху демократичних і проєвропейських перетворень.

Нагадаємо, раніше на зустрічі з єврокомісаром Йоханессом Ханом Петро Порошенко заявив, що розраховує на підтримку Європейського союзу у питанні подальшої інтеграції в ЄС.