ua en ru

Хакери намагалися продати викрадену з біржі Coincheck криптовалюту

Хакери намагалися продати викрадену з біржі Coincheck криптовалюту Фото: Биткоин (flickr.com/btckeychain)

За даними біржі, хакери викрали 523 млн монет

Хакери, які зламали японську біржу цифрових валют Coincheck намагалися продати викрадену криптовалюту NEM. Про це Reuters розповів віце-президент фонду NEM Джефф Макдональд.

За його словами, вкрадена криптовалюта знаходиться на непізнаною облікового запису, з якої намагалися продати цифрову валюту на шести криптобиржах.

На даний момент співробітники NEM встановлюють місцезнаходження людини, який використовує дану обліковий запис. Крім того, співробітники біржі зв'язуються з біржами криптовалют, на яких він намагався продати цифрову валюту.

За даними Coincheck, хакери 26 січня вкрали криптовалюту у 260 тис. користувачів. Біржа пообіцяла виплатити їм компенсації за ставкою 81 долар за кожну монету. За даними біржі, хакери викрали 523 млн монет.

Нагадаємо, агентство з фінансових послуг (FSA) Японії заявило в понеділок що він перевірить всі операції з криптовалютами і наказав Coincheck збільшити свої зусилля після того, як хакери вкрали цифрові гроші на суму 530 мільйонів доларів на криптовалютной біржі.

Крадіжка вказує на фактичну вразливість угод з криптовалютой, а також збільшення ризиків для Японії, яка має намір використовувати дані угоди для стимулювання економічного зростання.