ua en ru

Хакери могли вкрасти дані клієнтів бермудських офшорів

Хакери могли вкрасти дані клієнтів бермудських офшорів Фото: хакерська атака (Pixabаy)

Про це заявила юридична консалтингова компанія Appleby Global, яка обслуговує клієнтів бермудських офшорів

Після кібератаки в 2016 році хакери могли викрасти дані клієнтів офшорів на Бермудських островах. Про це йдеться у заяві юридичної консалтингової компанії Appleby Global, обслуговує клієнтів бермудських офшорів.

Повідомляється, що Appleby Global переглянула підходи до забезпечення кібербезпеки і доступу до даних після хакерської атаки в 2016 році.

"Після того, як були проведені відповідні заходи, а їх результати протестовані командою Forensics (ІТ-компанія, що займається, зокрема, питаннями забезпечення кібербезпеки, - ред.), ми впевнені в тому, що дані наших клієнтів знаходяться в безпеці", - йдеться в повідомленні Appleby Global.

Компанія критикує інформацію про незахищеності даних клієнтів названих офшорів, яка з'явилася в бермудських та британських ЗМІ.

Як відомо, Бермудські острови є заморською територією Великобританії. Згідно із законодавством, острови є офшором, де зареєстровано більше 6 тис. іноземних компаній.

Нагадаємо, в кінці серпня в аеропортах по всьому світу в тому числі в Парижі, Лондоні, Цюріху, Сінгапурі та Вашингтоні стався збій систем реєстрації.