ua en ru

Х.Стокман призначений генеральним директором СП ТОВ "Кершер".

Генеральним директором спільного підприємства ТОВ "Кершер", що займається роздрібною торгівлею нафтопродуктами через мережу власних АЗС ТНК-ВР в Україні, призначений Хюб Стокман. Про це повідомляє прес-служба ТОВ "ТНК-ВР Комерс". До приїзду до України Х.Стокман відповідав за маркетинг всього роздрібного блоку нафтогазової компанії ВР в Європі. Колишній керівник СП ТОВ "Кершер" Максим Андріасов очолив виробничу одиницю ТНК-ВР "Юго-Восток" (Росія).

Група ТНК-ВР - одна з найбільших приватних нафтових компаній у світі за обсягами видобутку нафти. Компанія була утворена в 2003 р. в результаті злиття нафтових і газових активів компанії ВР в Росії і нафтогазових активів консорціуму Альфа, Аксесс/Ренова (ААР).

Бізнес групи ТНК-ВР в Україні представлений наступними ключовими підприємствами:

ТОВ "ТНК-ВР Комерс" - керуючий центр оптова торгівля нафтопродуктами на внутрішньому і зовнішньому ринках, проведення координованої інвестиційної політики, забезпечення максимальної ефективності використання активів;

ЗАТ "ЛІНІК" (Лисичанський НПЗ) - переробка нафтової сировини і виробництво нафтопродуктів;

СП ТОВ "Кершер" - роздрібна торгівля нафтопродуктами через мережу автозаправних станцій, управління автозаправними комплексами (АЗК).

ТНК-ВР володіє в Україні 50 АЗК. Ще близько 250 АЗК працюють з компанією на основі джобберських угод. У 2010 р. ТНК-ВР має намір інвестувати в розвиток роздрібної мережі в Україні і модернізацію автозаправних комплексів близько 30 млн дол.