ua en ru

Гвоздик і Бетербієв провели фінальну дуель поглядів

Гвоздик і Бетербієв провели фінальну дуель поглядів Фото: Гвоздик - Бетербієв (twitter.com/trboxing)

Українець і росіянин битимуться в об'єднавчому поєдинку

Володар титулу чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик та власник пояса IBF Артуром Бетербієвим провели дуель поглядів напередодні бою. Відео зустрічі віч-на-віч опубліковано в Twitter промоутерської компанії Top Rank Boxing.

Український і російський боксер зійдуться ніч з 18 на 19 жовтня в Філадельфії, штаті Пенсільванії (США), на арені Liacouras Center.

Гвоздик може взяти реванш у Бетербієва за програш 10-річної давності в аматорському боксі.

У Філадельфії українця підтримають Олександр Усик, який 12 жовтня дебютував в суперважкому дивізіоні, і Василь Ломаченко.

Свій останній бій Гвоздик провів наприкінці березня проти француза Дуду Нгумби, якого переміг технічним нокаутом в 5 раунді. Титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC Гвоздик здобув у грудні минулого року, нокаутувавши в 11 раунді канадця Адоніса Стівенсона.

Артур Бетербієв в травні провів успішний захист титулу IBF, перемігши американця боснійського походження Радівоє Калайджіча технічним нокаутом - теж в п'ятому раунді.

В активі 32-річного Гвоздика 17 перемог (14 нокаутом) і жодної поразки, 34-річний Бетербієв виграв нокаутом всі свої 14 поєдинків.