ua en ru

Гвоздик - Амар: онлайн трансляція

Гвоздик - Амар: онлайн трансляція Гвоздик - Амар (toprank.com)

РБК-Україна провів трансляцію бою за титул тимчасового чемпіона світу WBC

Гвоздик - Амар. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна у неділю, 18 березня, о 05:15 ранку, а дивитися матч можна на телеканалі Інтер. Український боксер Олександр Гвоздик (14-0, 12 KO) битиметься з французом Мехді Амаром (34-5-2, 16 КО) за пояс тимчасового чемпіона WBC (Всесвітньої боксерської ради) в напівважкій вазі (до 79, 4 кг). На думку букмекерів, українець є беззаперечним фаворитом бою.

18 березня 05:15
Нью-Йорк, арена Madison Square Garden

Гвоздик виграв бій одноголосним рішенням суддів - 117:111, 116:112, 119:110.

12 раунд. Українець впевнено доводить бій до перемоги за очками. Олександр завдає безліч ударів і потрапляє лівим. Зустрічний лівий аперкот пропустив Гвоздик.

11 раунд. Гвоздик займає центр рингу. Чудовий правий боковий пройшов від українця. Амар пропускає, але не зупиняється. Вражаюча стійкість!

10 раунд. Ще один хороший раунд провів Гвоздик. Кілька потужних ударів по корпусу і в голову викинув Олександр, Амар пропускаючи не падає. Передумов до дострокової перемоги українця поки не бачимо.

9 раунд. Видовищний раунд. Гвоздик завдав серію хороших ударів, добре відчуває дистанцію укрїнець. Більшість ударів Амара влучають в захист українця.

8 раунд. Огризається Амар, вдало працює француз на відходах, особливо нічого важкого не пропускаючи. Перевага українця не тотальна. Максимально зосереджено треба провести бій Гвоздику.

7 раунд. Переступили ми екватор. Не дає в себе влучити Амар, серйозно вирішив забрати цей раунд француз. Гвоздик пропустив і пішов в атаку. Дуже обережним треба бути українцю.

6 раунд. Амар кинутися в атаку, але українець ухилився. Однак в цілому раунд залишився за Гвоздиком.

5 раунд. Гвоздик продовжує нарощувати обороти, Амар тримається досить впевнено.

4 раунд. Потужна атака українця, вкладається він у свої удари. Попри це, Амар намагається йти вперед.

3 раунд. Збільшує темп Гвоздик і став більше влучати. Видно невеличку гематому під правим оком. Це може спонукати Олександра завершити бій швидше.

2 раунд. Непогано Амар рухається і захищається, Гвоздик вкладається в удари і завдав кілька точних.

1 раунд. Раунд-розвідка. Олександр адаптувався до суперника. Під кінець Амар спробував довести, що він не простий суперник.

- Шлях до мрії: Представляємо вашій увазі промо ролик, присвячений поєдинку.

На рахунку Олександра Гвоздика 14 перемог, 12 нокаутів і жодної поразки за всю професійну кар'єру. Він член "золотої команди" України з боксу.

У 2012 році на Олімпіаді в Лондоні завоював бронзову медаль. Пізніше, у 2014 році Олександр підписав контракт з американською компанією Top Rank, з якою співпрацює і близький друг спортсмена - Василь Ломаченко.

Останній бій Олександр Гвоздик провів 19 серпня 2017 року проти Крейга Бейкера. Українець переміг американця технічним нокаутом в шостому раунді.

Даний бій є для Гвоздика останнім кроком на шляху до чемпіонського титулу в напівважкій вазі. У травні чемпіон Адоніс Стівенсон (29-1, 24 КО) буде захищати титул проти Баду Джека (22-1-2, 13 КО), переможець цього протистояння зобов'язаний буде вийти на ринг проти переможця бою.

Український напівважковаговик вже прибув до Нью-Йорка, до цього він провів підготовку в Окснарді, Каліфорнія.

The Nail

A post shared by mattyuros (@mattyuros) on

Напередодні бою відбулося традиційна церемонія зважування. Обидва боксери вклалися в норму категорії і показали однакову вагу - 78,9 кг.

Боксерський поєдинок відбудеться в адеркарте бою за вакантний титул чемпіона світу в суперлегкій вазі між Хосе Рамірес (21-0, 16 КО) і Аміром імамом (21-1, 18 КО).

Зазначимо, що бій українця і француза стане 1999 титульним в історії WBC.