ua en ru

Гусовський заявив, що керівник нападу на нього не затриманий

Гусовський заявив, що керівник нападу на нього не затриманий Фото: Сергій Гусовський (РБК-Україна)

Напад на Гусовського стався сьогодні вранці біля КМДА

Очільник депутатської групи "Київська команда" у Київраді Сергій Гусовський заявив, що людина, яка керувала процесом нападу на нього, не затримана. Про це він сказав сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"До речі, та людина, яка керувала процесом... є фотофіксація, тож людина, яка фактично керувала 19-ма людьми не затримана наразі. Справа поліції - розібратись в цьому", - сказав Гусовський.

За його словами, на відмивання з обличчя зеленки пішла година.

"Пішла десь година, щоб стерти ту зеленку. Це все відбувалось в жовтневій лікарні у кабінеті офтальмолога", - додав він.

До цього на пленарному засіданні Київради виступив Андрій Крищенко, який заявив, що проводитиметься службове розслідування щодо дій правоохоронців.

"По діям поліцейських я вам кажу: я забов’язаний забезпечити аналіз ситуації. До речі, це буде темою службовою перевірки. Ми розберемося, я дам вам інформацію. Але сказати, що поліція нічого не може - не можна", - сказав Крищенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Гусовського вчинили напад у Київраді. Депутата вдарили по голові та облили зеленкою. Інцидент трапився 4 жовтня одразу після завершення акції на підтримку проектів рішень, що пов’язані з Поштовою площею та створенням еко-парку "Осокорки".

Додамо, за даними поліції наразі затримано 19 учасників нападу на Гусовського. Крім того, за даним фактом відкрито два кримінальних провадження.