ua en ru

Гуманітарний штаб Ахметова розширює видачу допомоги

Продуктові набори від гуманітарного штабу Ріната Ахметова можна отримати у новому пункті видачі в передмісті Донецька, Моспіно.Про це повідомляє інформаційний центр гуманітарної штабу.

Повідомляється, що в Моспіно допомогу видають щодня з 09:00 до 13:00, крім вихідних.

"Волонтери штабу роздають гуманітарні набори в кожному районі міста. Тільки в одному Донецьку видали вже понад 550 тис. пакетів з продуктами для найбільш незахищених категорій городян. У пакеті самі необхідні продукти: борошно, цукор, крупи, соняшникова олія, консерви, чай та солодощі", - йдеться в тексті повідомлення гуманітарного штабу.

Понад 11 тисяч дитячих наборів також видано на стадіоні "Донбас Арена" в рамках проекту "Допоможемо дітям", ініційованого Рінатом Ахметовим. Допомогу отримують сім'ї з дітьми у віці до двох років з Донецька, а також з Макіївки. За підрахунками гуманітарного штабу, таких дітей в регіоні близько 40 тисяч, і всі вони потребують спеціального харчування та засоби гігієни. У складі набору - дитячі суміші, каші, пюре, соки і підгузки. Пункт видачі допомоги на стадіоні працює щодня, крім вихідних днів.

Нагадуємо, що в рамках гуманітарного рейсу Ахметова до кінця листопада запланована поставка 500 тис. продуктових і 40 тис. дитячих наборів на Донбас. Згідно з даними Гуманітарної картки потреб та ситуації, 40% населення Донбасу гостро потребують в продуктах харчування.