ua en ru

Гуманітарний штаб Ахметова проведе курс навчання для психологів

Гуманітарний штаб Ахметова оголошує набір психологів на курс навчання "Травма війни". Про це повідомляє інформаційний центр штабу.

"Метою курсу є підготовка фахівців, які нададуть допомогу людям, що відчув на собі жахіття війни", - йдеться в повідомленні.

В інформаційному центрі надали наступні вимоги для кандидатів:

- бакалавр, спеціаліст, магістр в області психології, медицини (наявність досвіду роботи психологічного супроводу.)

- додаткову освіту в будь-якому напрямку психотерапії бажаний

- досвід роботи в допомагає професії від 2 років обов'язковий

- досвід роботи під супервізією від 20 годин бажаний

- вік 25-55 років

- мотивована і небайдужа до гострих соціальних проблем людина

Наголошується, що навчання буде проводитися в Києві та Маріуполі, починаючи з 20 грудня 2014 р. (Термін навчання: грудень 2014 - травень 2015, 180 годин, модульне навчання). Навчання проводиться безкоштовно. По закінченню учасникам видається сертифікат Українського НДІ соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ України. Гуманітарний штаб не гарантує допомогу в працевлаштуванні після закінчення навчання, однак, найкращим за підсумками навчання учасникам буде запропоновано співпрацю з гуманітарних штабом.

Також повідомляється, що відбір на навчання проводять: Семен Глузман - психіатр, президент Асоціації психіатрів України", Ірина Пінчук - директор Українського НДІ соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ України, Анатолій Заболотний, директор фонду Ріната Ахметова, Анна Гулевська - директор Українського форуму благодійників, Вікторія Сановська - департамент сім'ї та дітей мінсоцполітики, Віталій Панок, директор Українського НМЦ практичної психології і соціальної роботи НАПН України,Сергій Богданов - психолог, психоаналітик, Dr.scient.med, співробітник НаУКМА.

Для участі в конкурсі на навчання необхідно пройти процедуру реєстрації.

За додатковою інформацією можна звертатися до координатора проекту Анастасії Коберской, email:apapoosh@fdu.org.ua, тел.: 050-367-12-94