ua en ru

Гуманітарний штаб Ахметова почав видачу продуктових наборів жителям Макіївки

На льодовій арені "Дружба" в Донецьку 1 листопада розпочалася видача продуктових наборів для жителів Макіївки від гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Про це повідомляє інформаційний центр гуманітарного штабу.

"1094 продовольчих набору були роздані жителям Макіївки в перший день роботи нової точки. Отримати допомогу тут можна щодня по буднях з 10.00 до 15.00, згідно критеріям і стандартам роботи штабу", - говориться в повідомленні.

В інформаційному центрі відзначили, що на льодову арену з самого ранку приїхали пенсіонери, інваліди та багатодітні матері, а також родичі тих, хто не в змозі доїхати самостійно. Продуктові набори призначені для соціально незахищених категорій городян. "Макіївським сім'ям з дітьми у віці до двох років продовжують видавати спеціалізовані дитячі набори на стадіоні "Донбас Арена", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 27 листопада була розпочата доставка одинадцятого гуманітарного рейсу. Протягом тижня вантажівки рефрижератори доставлять 243 тисячі продуктових і 28 тисяч дитячих наборів на склад "Донбас Арени" та на розподільну базу в Маріуполі.

Також варто відзначити, що Рінат Ахметов поставив завдання своєму штабу максимально допомогти мирному населенню Донецької і Луганської областей, які постраждали в ході конфлікту. Штаб вже доставив більше 1 млн продуктових наборів у регіон. До кінця року все буде доставлено 2 млн наборів з допомогою.