ua en ru

Гуманітарну допомогу від Білорусі доставили до Донецької та Луганської областей

Гуманітарну допомогу від Білорусі доставили до Донецької та Луганської областей Фото: гуманітарна допомога (mtot.gov.ua)

Республіка Білорусь вже вдруге надає гуманітарну допомогу населенню цих областей

Гуманітарну допомогу від Білорусі доставили до Донецької та Луганської областей. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Урочиста передача гуманітарної допомоги відбулася сьогодні, 14 червня.

Зазначається, що Республіка Білорусь вже вдруге надає гуманітарну допомогу цивільному населенню Донецької та Луганської областей, як на підконтрольні, так і на тимчасово окуповані території.

"Перших два вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем загальною вагою близько 24 тонни з Республіки Білорусь прибули на схід України до Краматорська Донецької області та Сєвєродонецька Луганської області", - зазначають у прес-службі МінТОТ.

Нагадаємо, 12 червня із Білорусі в Україну прибув гуманітарний вантаж. Доставку 55 тонного вантажу, що складався з продуктів харчування та промислових товарів (шкільні меблі та холодильники) здійснювало Міністерство з надзвичайних ситуацій Республіки Білорусь.