ua en ru

У ДСНС заявили про підтоплення 30 дворогосподарств у Закарпатті через дощі

У ДСНС заявили про підтоплення 30 дворогосподарств у Закарпатті через дощі Фото: підтоплення дворогосподарств у Закарпатті

Загиблих і травмованих внаслідок негоди немає

У Закарпатській області 6 листопада внаслідок сильних дощів та через захаращеність русла місцевого потічка, придорожніх канав та зливних стоків побутовим сміттям сталося підтоплення 30 дворогосподарств на вулиці Горького села Зарічево Перечинського району. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

При цьому зазначено, що підтоплень житлових будинків немає.

"Висота водного покрову на території підтоплених домогосподарств сягає 5-10 см. Загиблих і травмованих внаслідок негоди немає. Відселення громадян не проводилось", - йдеться в повідомленні.

У зв’язку з негодою рятувальниками, працівниками Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та місцевим населенням нині проводяться роботи щодо очищення русла місцевого потічка від сміття та чагарників для пропуску води.

У ДСНС заявили про підтоплення 30 дворогосподарств у Закарпатті через дощіУ ДСНС заявили про підтоплення 30 дворогосподарств у Закарпатті через дощіУ ДСНС заявили про підтоплення 30 дворогосподарств у Закарпатті через дощі

Фото: підтоплення на Закарпатті

"Загалом задіяно 35 осіб та 4 одиниці техники. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області 12 осіб та 2 одиниці техніки", - відзвітували у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Закарпатті готуються до паводка - можливі підтоплення Ужгорода, Іршавського та Виноградівського районів.