ua en ru

У ДСНС повідомляють про чергове сходження лавин на Закарпатті

У ДСНС повідомляють про чергове сходження лавин на Закарпатті Фото: сходження лавин сталося на Закарпатті

Сходження лавин на Закарпатті відбулися на місцеві автодороги

На Закарпатті сьогодні, 2 лютого 2017 року виникло сходження снігових лавин на місцеві автодороги у кількох районах області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, о 12:10 сходження трьох снігових лавин загальним об’ємом близько 85 кубометрів відбулося на автодорогу місцевого значення поблизу с. Вільшани, Хустського району.

"Внаслідок сходження лавини на дорожнє покриття рух транспортних засобів було припинено. Загиблих та травмованих внаслідок сходження снігової лавини немає", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що рух транпорту на цій ділянці відновлено.

Крім того, о 12:32 сходження снігової лавини загальним об’ємом близько 150 кубометрів сталося на автодорогу місцевого значення поблизу с. Нересниця, Тячівського району.

Тут також перекривали рух транспорту на час ліквідації наслідків негоди, постраждалих немає.

"Близько 14:30 виникло сходження снігової лавини на автодорогу Т-07-28 Колочава - Усть-Чорна - Калини - Бедевля, км 32+200 (загальний об’єм уточнюється). Рух транспорту перекритий. На розчистку дороги від снігової лавини направлено техніку із Тячівського райавтодору", - йдеться у повідомленні.

Крім того, о 15:20 виникло сходження снігової лавини загальним об'ємом 40 кубометри поблизу м. Рахів на автодорогу Мукачево - Рогатин. Рух на автодорозі не припинено і здійснюється по одній смузі. На місці події працює техніка райавтодору.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сходження лавин на Закарпатті розпочалося сьогодні.