ua en ru

ДСНС повідомляє про недопуск співробітників до перевірки ТЦ у Миколаєві

ДСНС повідомляє про недопуск співробітників до перевірки ТЦ у Миколаєві Фото: співробітник ДСНС (mk.dsns.gov.ua)

Співробітниками ДСНС складено акт про не допуск до перевірки

Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомляє про недопуск співробітників до перевірки торговельного центру у Миколаєві. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС.

Як зазначається, на виконання рішення уряду фахівці ДСНС планували здійснити проведення позапланової перевірки стану пожежної та техногенної безпеки торговельних центрів на території Інгульського району Миколаєва. Приміщення ТЦ орендують власники торгівельних мереж різного спрямування. Зокрема, у ТЦ розміщені будівельний супермаркет, магазин електроніки, продуктовий супермаркет.

"Незважаючи на завчасне повідомлення суб’єкта господарювання про перевірку, провести її "традиційно", як і останні роки, не вдалося через перешкоджання діям посадових осіб, а саме: незабезпечення присутності керівника або уповноваженої особи на об’єкті перевірки", - йдеться у повідомленні.

ДСНС повідомляє про недопуск співробітників до перевірки ТЦ у МиколаєвіДСНС повідомляє про недопуск співробітників до перевірки ТЦ у МиколаєвіДСНС повідомляє про недопуск співробітників до перевірки ТЦ у МиколаєвіДСНС повідомляє про недопуск співробітників до перевірки ТЦ у Миколаєві

Фото: співробітників ДСНС не допустили до перевірки ТЦ у Миколаєві (mk.dsns.gov.ua)

Повідомляється, що адміністрація закладів сповістила у телефонному режимі керівництво ТОВ "Новострой-люкс", якому належать ТЦ, про візит інспекторів, однак ніякої реакції не послідувало.

Миколаїв: співробітників ДСНС не допущено до перевірок торгівельних центрів, що належать ТОВ «Новострой Люкс» На...

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Миколаївській області 6 квітня 2018 р.

"Співробітниками ДСНС складено акт про не допуск до перевірки, на місце події викликані органи Національної поліції, якими зафіксовано факт перешкоджання законним діям співробітникам ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, представники регіональних ЗМІ пройшли коридорами торгівельних центрів та констатували факт, що у обох будівлях евакуаційні виходи замкнені, "плани евакуації або відсутні у зоні видимості або настільки "давні", що скоріш за все не відповідають дійсності".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні 30 березня стартували перевірки пожежної безпеки громадських закладів. Йдеться про перевірки кінотеатрів, торговельних центрів, шкіл та садочків.