ua en ru

ДСНС попереджає про пожежну небезпеку в Україні з 22 по 24 липня

ДСНС попереджає про пожежну небезпеку в Україні з 22 по 24 липня Фото: пожежа (webscreenshot/youtube/AFP news agency)

Очікується висока та надзвичайна пожежна небезпека

В Україні з 22 по 24 липня 2017 року очікується висока та надзвичайна пожежна небезпека. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 22-24 червня в Запорізькій, Херсонській, Одеській, Миколаївській, Харківській, Донецькій, Луганській, більшості районів Дніпропетровської, Вінницької областей переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека, на решті території України, крім більшості західних областей, висока (4 класу), місцями надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що 22-24 липня по Київській області, крім східних районів та району р. Чорнобиль, очікується висока (4 класу) пожежна небезпека.

У зв'язку в ці ДСНС закликає громадян дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування в лісах, парках, на відкритих територіях і не провокувати виникнення пожеж в екосистемах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, за даними ДСНС, в результаті пожеж в Україні з початку 2017 року загинули 953 людини.