ua en ru

ДСНС переходить на посилений режим несення служби на період відзначення Трійці

ДСНС переходить на посилений режим несення служби на період відзначення Трійці Фото: Микола Чечоткін

У період 3-6 червня на цілодобовому чергуванні перебуватиме близько 7 тисяч рятувальників

На період відзначення Дня Святої Трійці Державна служба з надзвичайних ситуацій переходить на посилений режим несення служби. Про це повідомляє прес-служба відомства на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"На період відзначення Дня Святої Трійці рятувальники переходять на посилений режим несення служби. З 3 по 6 червня на цілодобовому чергуванні перебуватиме близько 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі одиниць техніки ДСНС", - заявив голова відомства Микола Чечоткін під час проведення апаратної наради з керівниками структурних та територіальних підрозділів служби.

Він зазначив, що підрозділи ДСНС здійснюватимуть цілодобовий моніторинг обстановки. Крім того, проводитимуться заходи з попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у культових спорудах, на об'єктах з масовим перебуванням людей, на водоймах, у лісопаркових зонах та природних екосистемах.

На період відзначення Дня Святої Трійці рятувальники переходять на посилений режим несення служби. З 3 по 6 червня на ці...

Опубліковано ДСНС України 2 червня 2017 р.

Нагадаємо, 6-10 травня 2017 року підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій також перебували на посиленому режимі несення служби.