ua en ru

ДСНС переходить у стан оперативної готовності у зв'язку з річницею Революції гідності

ДСНС переходить у стан оперативної готовності у зв'язку з річницею Революції гідності Фото: ДСНС переходить в стан оперативної готовності

До чергування будуть залучені близько 7 тис. чоловік особового складу та 2 тис. одиниць техніки

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) переходять у стан оперативної готовності у зв'язку із заходами з нагоди річниці Революції гідності. Про це повідомив голова ДСНС Микола Чечоткін.

"З метою забезпечення готовності підрозділів ДСНС України до дій за призначенням у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж та небезпечних подій до чергування буде залучено близько 7 тис. чоловік особового складу та 2 тис. одиниць техніки. У період проведення заходів вшанування рятувальники переходять на посилений варіант несення служби з 18 та до 22 лютого", - підкреслив Чечоткін.

Повідомляється, що під час проведення заходів, структурні підрозділи Головного управління будуть переведені на посилений варіант несення служби, а оперативно-службова діяльність підрозділів буде здійснюватися в режимі підвищеної готовності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва у зв'язку із заходами з нагоди річниці Революції гідності 18-22 лютого буде заборонено рух транспорту.