ua en ru

ДСНС спростувала загибель підполковника Тритейкіна при обстрілі Авдіївки

ДСНС спростувала загибель підполковника Тритейкіна при обстрілі Авдіївки Фото: наслідки обстрілу Авдіївки

Пораненого внаслідок обстрілу Авдіївки офіцера ДСНС вдало прооперували

Поранений при обстрілі Авдїївки підполковник Державної служби з надзвичайних ситуацій України Дмитро Тритейкін вижив, його прооперовано та доставлено у військовий госпіталь Покровська. Про це йдеться в повідомленні ДСНС в Facebook.

Повідомляється, що вчора ввечері в районі школи та стадіону "Хімік", де розгорнуто пункт ДСНС, під обстріл потрапив автомобіль, в результаті чого підполковник Тритейкіин отримав осколкове поранення в живіт. Його доставили до авдіівської лікарні, прооперували і перевезли до шпиталю Покровська.

"Водій аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в Донецькій області Сергій Горбань загинув", - додали в ДСНС.

Оперативна інформація щодо ситуації в м. Авдіївка (станом на 07 год.) Про 21 рік. 5 хв. 2 лютого був обстріляний район...

Опубліковано ДСНС України 2 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив, що в Авдіївці важко поранений підполковник ДСНС Дмитро Тритейкин. Пізніше брат нардепа Мустафи Найєма заявив про смерть пораненого підполковника на операційному столі.