ua en ru

Гринів: Порошенко внесе кандидатури на посади в ЦВК серед тижня

Гринів: Порошенко внесе кандидатури на посади в ЦВК серед тижня Фото: лідер фракції БПП Ігор Гринів розповів про результати сьогоднішнього засідання

На засіданні фракції БПП також обговорили співпрацю з МВФ

Президент України Петро Порошенко внесе подання кандидатур на посади членів Центральної виборчої комісії (ЦВК) вже на поточному тижні. Про це після закінчення засідання фракції "Блоку Петра Порошенко" заявив її новообраний голова Ігор Гринів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Кандидатури на цьому тижні ми точно будемо розглядати, і президент внесе (кандидатури - ред.), я навіть думаю, не до кінця цього тижня, а серед цього тижня вже після остаточних консультацій ", - заявив Гринів, зазначивши, що в разі надходження в парламент відповідні подання президента будуть включені до порядку денного в першу чергу.


За словами Гриніва, на засіданні фракції БПП також обговорювалися питання співпраці з МВФ, а також питання співпраці парламенту з урядом у новому форматі.

"Парламент та фракції повинні включатися в роботу над урядовими ініціативами не на тому етапі, коли вони потрапляють від уряду до парламенту, а на тому етапі, коли уряд тільки починає розробку нових законів", - додав Гринів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фракцію БПП очолив Ігор Гринів.