ua en ru

У Грузію прибула друга партія військової техніки НАТО

У Грузію прибула друга партія військової техніки НАТО Фото: у Грузії прибула військова техніка НАТО (flickr.com usarmyeurope_images)

Перша партія військової техніки до Грузії прибула 27 липня

В Грузію прибула чергова партія американської військової техніки, яка візьме участь у міжнародних військових навчаннях Організації Північноатлантичного договору (НАТО) "Гідний партнер 2017" (Noble Partner - 2017) 30 липня 2017 року. Про це повідомляє "Новини Грузія".

Повідомляється, що в портове місто Поті прибула друга партія бронемашин "Страйкер". За розвантаженням американської військової техніки стежив заступник глави Генштабу ЗС Грузії полковник Ніколоз Джанджгава.

Також на військовому аеродромі в Олексіївці поблизу Тбілісі зустрічали учасників навчань - військовослужбовців Європейського командування армії США.

Зазначено, що в проекті "Гідний партнер 2017" також будуть задіяні німецькі бронетранспортери GTK Boxer, американські танки Abrams і піхотні бойові машини M2 Bradley і Stryker, а також американський військовий літак C-130.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 липня в Грузію прибула військова техніка НАТО для участі в міжнародних армійський навчаннях "Гідний партнер 2017".

Американські танки і БМП, які прибули в портове місто Поті, були доставлені на місце навчань по залізниці. Американські бронемашини "Страйкер" пройдуть на місце навчань своїм ходом. За прибуттям американської військової техніки стежив голова Східного командування збройних сил Грузії, полковник Шавлего Табатадзе.