ua en ru

Грузія зараз найбезпечніша країна в Європі, а мітинг був для провокування безладів, - М.Саакашвілі

Грузія зараз найбезпечніша країна в Європі і у нас в 4 рази менше злочинність ніж в України, а мітинг були спеціально, щоб провокувати безлади. Про таке заявив в ефірі телеканалу "Інтер" Президент Грузії Михайло Саакашвілі.
"Вони (опозиціонери) були спеціально, щоб провокувати заворушення ... є чітка запис, що вони повинні були викликати жертви, вони самі говорили про це ... це зараз по всіх телеканалах іде у нас і на міжнародних теж ... вони свого добилися, були жертви ... Позавчора Євросоюз опублікував результати свого опитування ... Грузія зараз найбезпечніша країна в Європі ... у нас в 4 рази менше злочинність ніж в Україні ... Багато хто з протестуючих були колишніми поліцейськими, яких звільнили після революції троянд ... ці люди виходять на вулиці, коли є можливість попротестувати.
Зараз це маленька групка людей (опозиція), яка прямо фінансується з Москви ... прямо виконує чітко замовлення ФСБ ... теперішній уряд Грузії має солідну підтримку ... зараз ступінь довіри до поліції - 87%", - заявив М.Саакашвілі.