ua en ru

У Грузії учасників акції "Європейської Грузії" закидали яйцями і пляшками

У Грузії учасників акції "Європейської Грузії" закидали яйцями і пляшками Фото: прапор Грузії (ru.torange.biz)

Одній з учасниць ходи розбили голову

У столиці Грузії Тбілісі члени націоналістичної організації "Марш грузин" закидали яйцями і пляшками з водою учасників партії "Європейські демократи". Про це повідомляє портал "Грузія Online".

Як наголошується, одній з учасниць ходи розбили голову кинутим предметом. Їй надали оперативну медичну допомогу. Більше інцидентів не було. Учасники обох акцій в різних місцях проспекту провели мітинги, на яких звинуватили один одного в пропаганді ідей фашизму.

"Хто звинувачує нас у фашизмі? Організатор ходи, колишня права рука Саакашвілі, колишній секретар Ради безпеки Грузії Гіга Бокерія, у якого руки по лікоть в крові", - заявив з лідерів "Маршу грузин" Сандро брегадзе навіть.

У свою чергу Бокерія на мітингу "Європейських демократів" заявив, що "такі ганебні люди є в багатьох країнах, але при потуранні чинної влади вони настільки знахабніли, що погрожують фізичною розправою над тими, хто піднімає проти них голос".

"Ми повинні були показати їм сьогодні, що нас набагато більше, і ми не дозволимо забрати у нас європейський вибір", - заявив Бокерія.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напад на посольство Ізраїлю в Йорданії міг влаштувати 17-річний підліток.