ua en ru

Група народних депутатів вимагає звільнення Семерака

Група народних депутатів України Костянтин Бондарєв, Володимир Полочанінов, Геннадій Зубко, Леонід Даценко зареєстрували у Верховній раді проект постанови щодо звільнення Остапа Семерака з посади Міністра Кабінета міністрів України.

У пояснювальній записці до проекту постанови автори вказують на непрофесійність Остапа Семерака, "що стало наслідком втрати збоку народних депутатів України, членів Кабінету Міністрів України та громадськості довіри до нього".

"Семерак О.М. проводить слабку та неефективну кадрову політику, що зокрема проявляється у лобіюванні кадрових призначень осіб, які були пов'язані своєю діяльністю з минулою владою. Яскравим прикладом є підтримка призначення заступником голови Київської обласної державної адміністрації пана Олега Корбана, який має відношення до Губського Б.В., який в свою чергу міг брати участь у фальсифікації виборів 2012 року, організації незаконних схем привласнення земельних ділянок в Київській області, і який, між іншим, входить до переліку осіб, щодо яких необхідно проводити люстраційні дії", - йдеться у документі.

Група народних депутатів вимагає звільнення Семерака