ua en ru

Група людей у балаклавах атакувала гей-клуб біля Майдану

У Києві група людей у балаклаві в ніч на 7 липня здійснила напад на гей-клуб "Помада" по вул. Заньковецької, 6, неподалік від Майдану Незалежності.

У Києві група людей у балаклаві в ніч на 7 липня 2014 р. здійснила напад на гей-клуб "Помада" по вул. Заньковецької, 6, неподалік від Майдану Незалежності. Це випливає з повідомлення прес-служби ГУ МВС України в м. Києві.

Як повідомляється, 6 липня о 22:50 до міліції звернулася адміністратор одного з нічних клубів Києва, що на вул. Заньковецької, 6, із повідомленням про хуліганські дії невідомих осіб.

"На місці події, зі слів співробітників розважального закладу, правоохоронці з'ясували, що незадовго до виклику міліції до адміністративної будівлі прийшло близько 15 осіб в камуфляжі та балаклавах і почали вчиняти протиправні дії. Перебуваючи біля центрального входу до нічного клубу, невідомі кинули димову шашку та кілька петард. При цьому пошкодили фасад будівлі, вентиляцію та камеру зовнішнього відеоспостереження", - йдеться у повідомленні МВС.

Потерпілих громадян немає.

Як зазначається, наразі зібрані матеріали за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).