ua en ru

Група ICU викупила частку Валерії Гонтарєвої

У зв'язку з продажем частки в компанії група "Інвестиційний Капітал Україна" (ICU) припинила повноваження голови ради директорів Валерії Гонтарєвої, яка очолила вчора Національній банк України.

У зв'язку з продажем частки в компанії група "Інвестиційний Капітал Україна" (ICU) припинила повноваження голови ради директорів Валерії Гонтарєвої, яка очолила вчора Національній банк України. Після викупу акціонерами групи є Макар Пасенюк, Костянтин Стеценко і менеджмент компанії, йдеться в повідомленні прес-служби групи.

Гонтарєва займала посаду голови ради директорів групи з 2007 р.

Група "Інвестиційний Капітал Україна" (ICU) надає послуги з торгівлі цінними паперами, інвестиційно-банківські послуги, а також здійснює управління активами інститутів спільного інвестування.

Група ICU була створена в червні 2006 р. До її складу входять інвестиційна компанія та компанія з управління активами.

Публічні інвестиційні фонди під управлінням КУА "Інвестиційний Капітал Україна" займають лідируючі позиції в рейтингах Investfunds протягом 2008-2012 р., а сама КУА вже шостий рік поспіль входить у трійку лідерів за обсягами коштів публічних фондів в управлінні. Вартість чистих активів публічних фондів під управлінням станом на 10 червня 2014 р. перевищила 321 млн грн.